Ervaringen van cliënten

Therapie Amsterdam - Therapeut Pascale

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Amsterdam – Pascale

5 / 5 sterren –
“Pascale heeft een hele vriendelijke en rustige uitstraling, waardoor het voor mij nu eindelijk eens niet moeilijk meer was om over mijn problemen te praten.

Pascale heeft mij enorm geholpen om mijn gevoelens op een rijtje te krijgen en te begrijpen waar ze vandaan komen. Ik voelde me na ieder gesprek heerlijk opgelucht!”
Therapie Amsterdam – Pascale

5 / 5 sterren –
“Ik heb heel veel gehad aan de sessies bij Pascale; ze is een lieve, wijze vrouw die niks gek vindt en in alle openheid met je naar je klachten kijkt. Sinds de therapie bij haar heb ik het gevoel dat ik een bewuster en completer mens ben geworden.”
Therapie Amsterdam – Pascale

5 / 5 sterren –
“Het fijne van de therapie bij Pascale is haar persoonlijke aandacht. Je bent geen ‘nummer’ met een dossier in een instelling waar je soms met de ene, dan weer met de andere therapeut te maken krijgt. Ook werkt ze niet met standaardprotocollen, maar ze kijkt gewoon naar wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Dit heeft bij mij heel goed geholpen!”
Therapie Amsterdam – Pascale

4 / 5 sterren –
“Zeer prettige, rustige, empathische therapeut waar je jezelf snel vertrouwd voelt.”
Therapie Amsterdam – Pascale

5 / 5 sterren –
“De gesprekken met Pascale gaven mij wat ik nodig had: inzicht in mijn karakter en structuur in mijn denkpatronen. Samen konden snel concreet maken wat mijn hulpvraag precies was.

Na een gesprek of 7 had ik genoeg handvatten om zelf de volgende stappen te zetten. Laagdrempelig, veilig, en supereffectief.”


Therapiepsycholoog Amsterdam Ervaringen van cliënten
Het fijne van de therapie bij Pascale is haar persoonlijke aandacht ...
Therapie Amsterdam
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 5 reviews
Ik ben aangesloten bij:

Logo-NVPA logo-rbcz
Therapie Amsterdam
Weteringschans 110 - 1e etage
1017 XS Amsterdam
Route naar mijn praktijk
Therapie Amsterdam
Cor Hermusstraat 39
1065 HK Amsterdam
Route naar mijn praktijk
Top